Coaching

Waar ben jij naar op zoek? 

                         - Naar succes en geluk in je leven en je werk?

In elk leven zijn er ook weerstanden, doordat er dingen gebeuren in je leven die je misschien niet had verwacht, niet had gewild, die niet oké zijn en die niet vanzelf verdwijnen.

                          - Stagnatie, frustratie, weerstand, angst, stress?

Het klinkt misschien wat vreemd maar daar waar de weerstand zit moet je vaak zijn. In een opstelling zoeken we deze weerstand juist op. Het is een mogelijke bron die je een stap verder brengt op je pad. Een van de krachtigste vormen van heling, van heel worden is erkennen van datgene wat er is. Dat begint vaak met de waarheid onder ogen zien. Niet altijd prettig omdat we bij een frustratie weten wat er is. Wat gebeurd er als je de frustratie voorbij bent? Dat is spannend. 

Kom in contact met je hulpbronnen en je levensbron

Hulpbronnen

Wie of zijn jou helpers op je weg. Weet je niet wie of wat je hulpbronnen zijn? Vraag jezelf eens af : Wat geeft jou kracht en waar laad jij aan op?  Wie zijn je helden?

Sommige hulpbronnen zijn voor even, een tijdje, andere gaan een heel leven mee.

Lees mijn blog over de sterrenhemel. Dat is 1 van mijn hulpbronnen die al heel lang met me mee reist.

Ik krijg vaak mensen die een speciale band hebben met een ander land. Dan laat ik ze het land ervaren in een opstelling en dan begint de energie te stromen. Zo kun je in een opstelling kennismaken met je eigen hulpbronnen.

Opa's en oma's zijn ook vaak hulpbronnen. De liefde tussen grootouders en kleinkinderen is heel groot.

Levensbron

Er zijn vele woorden die voor de levensbron worden gebruikt. Denk aan woorden als je unieke zelf, je ziel, je geest, je ik, je hoger zelf. Het is de bron van datgene wat John Lennon aanduidde met : het leven is datgene wat gebeurd terwijl je zelf andere plannen aan het maken bent. Wanneer je vanuit deze bron leeft of werkt dan kom je in een flow. Sommige mensen hebben het vermogen vaak in flow te zijn, anderen ervaren dit maar heel even of zelden. Je zou je levensbron ook je eigen potentieel kunnen noemen. Sommige mensen ervaren dat ze een opdracht in het leven hebben. Kom in contact met je eigen potentieel, je levensbron.

Peter begeleidt heel fijn, hij geeft ruimte om je te uiten, is aandachtig en kan op een rustige manier leiding geven. Hij geeft veel veiligheid en vertrouwen, niets hoeft perse en alles is goed, er komt wat er komt. Dat maakt dat precies de dingen kunnen gebeuren die mogen gebeuren.
Tineke

5 tips om een keuze te maken

Voornaam Achternaam E-mailadres Schrijf mij in voor de nieuwsbrief Klik hier voor gratis 5 tips

UA-78774946-1