Introspectie van een introverte ondernemer

Ik heb mijn hart verbonden met het familie- en organisatieopstellen. In opstellingen die ik begeleid en meemaak zie ik steeds weer wat een opstelling kan bewerkstelligen. Na de opstelling ontstaan nieuwe inzichten, verandert gedrag en verbeteren relaties. Dat is wat ik terug hoor van mijn cliënten. Maar hoe weten mensen nu dat ik opstellingen begeleid?

Systemisch werken of hoe krijg je inzicht in cultuur door opstellingen?

Elke cultuur zoekt een oplossing voor drie dilemma’s. Ieder bedrijf, iedere club en iedere familie kent zijn eigen waarden en normen, de geschreven en ongeschreven regels van de groep. Die regels zijn, vaak onbewust, van grote invloed op wat wij doen, en op wat wij voelen en hoe wij denken.

Voel je eigen Spark! De loopbaanopstelling van Anouk

Anouk komt bij me voor een C.V.opstelling.

Over Bijna Dood Ervaringen (BDE)

Naar schatting meer dan 400.000 mensen in Nederland hebben een Bijna Dood ervaring (BDE) gehad. Na ongelukken, bevallingen, in ziekenhuizen, op de intensive care. Bijna verdronken, of door meditatie of gewoon spontaan.

Drie dingen vallen me op bij mensen met een BDE.

Over de sterrenconstellaties Stier en Schorpioen als tegenstelling

Al sinds heel jonge leeftijd ben ik geboeid door de sterrenhemel en de verhalen die daarmee samenhangen. Lees over de sterrenbeelden Stier en Schorpioen als tegenstelling.


UA-78774946-1